خانواده آملی محتوای نمایشی آموزشی تولید کردند


تهران (پانا) - در ادامه تلاش‌ها و خلاقیت‌ها در دوران کرونایی در حوزه آموزش، اعضای یک خانواده آملی با بهره‌مندی از روش آموزش عروسکی اقدام به تولید محتوای آموزشی برای دانش آموزان کردند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، فاطمه گرامی از مربیان خانه نمایش کانون شهید احمدزاده شهرستان آمل با ۲۲سال سابقه تدریس، با همکاری همسر و فرزندش که در عرصه هنری و نمایشی فعال هستند تولید محتوا کرده و توانسته سبکی جدیدی را در تدریس پیاده‌سازی کند.

بر اساس این گزارش؛ تألیف ۹جلد کتاب آموزشی برای گروه سنی الف از آثار خانم گرامی است وی در شرایط کرونایی توانسته با تلفیق کارهای هنری و آموزشی تحولی در فضای آموزشی دانش‌آموزان پیش‌دبستانی خود ایجاد کند.

در این ابتکار که از روش ارائه آموزش به روش نمایش عروسکی استفاده‌شده است و عروسکی به نام «فشنگ» اشتباهات دانش‌آموزان را به آن‌ها گوشزد می‌کند.

منبع:خبرگزاری پانا



تصویر : https://rozup.ir/view/3450110/_2021-12-24T10-33-10.297nnn.png

لطفا به قوانین نشر محتوا در فضای مجازی احترام گذاشته و از انتشار مجدد این فایل ها خودداری کنید.

دانلود : 223
سه شنبه 02 دي 1399 ساعت : 19:35

391
مطلب
+ 6
افراد آنلاین
+151
بازدید امروز
869
بازدید دیروز
21,981
بازدید ماه
2,231,667
بازدید کل
پنجشنبه 03 فروردین 1402
تقویم روز