احتمال برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم در دانشگاه های علوم پزشکی


 آزمون جامع در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار می‌شود و دانشگاه‌ها اختیار دارند که در زمینه برگزاری آزمون‌ها به صورت مجازی و حضوری بر اساس شرایط شهرشان تصمیم بگیرند.


 دکتر حسین قنبری مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: آزمون های جامع برای دانشجویان دکتری طبق تاریخ های اعلام شده در دانشگاه های علوم پزشکی برگزار خواهند شد اما برگزاری آزمون به صورت حضوری یا مجازی بستگی به شرایط هر دانشگاه در شرایط کرونا دارد.

وی افزود: برگزاری آزمون جامع تاکنون قطعی است مگر اینکه شرایط خاصی به وجود بیاید که تصمیم دیگری گرفته شود. البته با توجه به شواهد شرایط کرونا در کشور احتمال آن وجود دارد که آزمون به صورت حضوری برگزار شود.
مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: درباره امتحانات پایان ترم به دانشگاه های علوم پزشکی واسپاری شده است اما نوع امتحانات را هر دانشگاه مشخص می کند که حضوری یا مجازی خواهد بود.

منبع:مهر



تصویر : https://rozup.ir/view/3450110/_2021-12-24T10-33-10.297nnn.png

لطفا به قوانین نشر محتوا در فضای مجازی احترام گذاشته و از انتشار مجدد این فایل ها خودداری کنید.

دانلود : 355
سه شنبه 09 دي 1399 ساعت : 23:49

391
مطلب
+ 6
افراد آنلاین
+188
بازدید امروز
869
بازدید دیروز
22,018
بازدید ماه
2,231,704
بازدید کل
پنجشنبه 03 فروردین 1402
تقویم روز